Триденна Школа волонтерів «Ековектор

Триденна Школа волонтерів «Ековектор» відбудеться у жовтні 2013 року в м.Чернівці для 35 представників активної молоді Буковини.

Якщо Вам небайдуже ставлення до довкілля нашого краю, якщо Ви маєте креативні ідеї, сили і натхнення міняти свідомість та відношення людей до навколишнього середовища, запрошуємо подавати заявки на участь у Школі волонтерів «Ековектор» в рамках проекту «Молодіжне екологічне волонтерство – каталізатор підняття громадської свідомості».

В програмі Школи: Основи волонтерської роботи; Методи та засоби «зеленого» волонтерства; Організація промо компаній; Формування регіональної екологічної молодіжної мережі; Створення екологічного публічного продукту; дискусії, диспути, майстер-класи з вивчення зарубіжного та національного досвіду, розробка та презентації екологічних волонтерських ідей та ініціатив.

- До участі запрошуються кандидати від 14 до 25 років,
які займають активну життєву позицію та прагнуть зберегти довкілля.

- Для участі у конкурсі необхідно:
• Заповнити анкету учасника/учасниці (додається) з обов’язковим заповненням усіх граф.
• Написати есе на тему «Що Я готовий/готова зробити для збереження довкілля Буковини».
1 сторінка, формат А4, Times New Roman 12.

За результатами конкурсу будуть відібрані учасники та учасниці у школу «Ековектор».
Оплата проживання, харчування та методичних матеріалів: для учасників/учасниць Школи – БЕЗКОШТОВНО, за умови відвідання 100% занять школи.

Транспортні витрати не відшкодовуються.
Випускникам та випускницям Школи будуть видані Сертифікати.

Повний пакет документів надсилайте до 30 вересня 2013 року включно на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Довідкова інформація за телефонами: 067 373 0113; 050 374 08 72.

Організаторами Школи «Ековектор» виступає Чернівецька обласна громадська молодіжна екологічна організація «Буквиця» та обласна громадська організація «Асоціація виробників Буковини» в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Проект спрямовано на активізацію волонтерського руху на Буковині, популяризацію волонтерства серед молоді та формування екологічно орієнтовної поведінки в місцевих громадах шляхом комплексу інтерактивних заходів просвітницького характеру, покликаних виховати небайдуже ставлення в молоді до проблем довкілля, а в перспективі – сформувати молодіжну волонтерську мережу, яка створюватиме креативний екологічний продукт та підніматиме громадську свідомість мешканців.

• Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
• Погляди учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Джерело : Школа волонтерів "Ековектор"

Додатки : Анкета ( anketa-volontera.docx, 13 Kb )

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)