Конкурс на здобуття Польсько-української премії

Конкурс організовує Асоціації польських журналістів, Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілки України.

У Конкурсі можуть брати участь українські журналісти, що відзначаються залученням у суспільні або громадські справи, незалежно від організаційної приналежності або відсутність такої приналежності.

Роботи журналістів мають бути присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подолання корупції, встановлення прозорості в урядуванні тощо, відстоюванні прав людини тощо.

В рамках Конкурсу будуть присуджені наступні призи:
Головний приз 3 000 PLN
Приз за друге місце 2 000 PLN
Приз за друге місце 1 000 PLN

Заявка може охоплювати індивідуальну або колективну роботу. Умовою прийняття роботи є її творчий (авторський) характер. Заявку слід подати у шести примірниках, з додатком 6 примірників газетних вирізок, або 6 примірників дисків CD / DVD на адресу наступної організації:

Національна спілка журналістів України – НСЖУ,
Хрещатик 27 А, 01001 Київ, Україна
nsju.org

На Конкурс можна подати матеріали, опубліковані в українській пресі, радіо, телебаченні та Інтернеті в період з 1 вересня 2012 по 30 серпня 2013 року.

Термін подачі заявок закінчується 20 вересня 2013 року.

Результати Конкурсу будуть оприлюднені 7 листопада 2013 р. Церемонія нагородження відбудеться на конференції у Києві, що проходитиме 21-23 листопада 2013 р.

Нагороджені конкурсні роботи будуть опубліковані на веб-сайтах Асоціації польських журналістів, Національної спілки журналістів України, Незалежної медіа-профспілки України, а також у журналі «Форум журналістів».

Джерело : ІМІ

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)