Сахновщинська районна рада

Головна Довідник

64501, смт Сахновщина, вул. Шмідта,10. Тел. факс: (0-262) 3-19-60, E-mail. Офіційний сайт.

Час вступу до Асоціації: 19 червня 2009 року.

У САХНОВЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Сьогодні, 17 вересня, у Сахновщині святкують 70-річчя визволення від фашистських загарбників та 90-ту річницю утворення району. Привітати територіальну громаду зі святами приїхали перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова постійної комісії облради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності Микола Тітов.

До дня визволення населеного пункту від фашистських загарбників відбувся урочистий мітинг, покладання квітів до Меморіалу Слави, спортивні змагання, конкурс квіткових композицій, виготовлених учнями шкіл району.

Від імені голови обласної ради Сергія Чернова жителів Сахновщинського району привітала його перший заступник Олена Олешко.

«Тим, що сьогодні ми живемо під мирним небом, що наші діти мають можливість навчатися, що ми працюємо заради розквіту рідної землі, ми завдячуємо нашим ветеранам. Слова щирої вдячності усім, хто багато років віддано працював на благо рідного краю. Сердечно бажаю миру та злагоди кожній родині, міцного здоров’я на довгі роки. Хай ці свята надихають вас, будуть стимулом для звитяжної роботи», - сказала Олена Олешко.

Новини Сахновщинського району

Вівторок, 17 вересня 2013 17:09
Вівторок, 20 листопада 2012 12:56
Рівень підготовки Сахновщинського району становить: житлові будинки – 100%, перекладка водопровідних мереж – 95,8%, артсвердловини – 100%, очисні споруди – 100%,