Конкурс для громадських організацій України на право стати регіональним партнером Міжнародного фестивалю Docudays UA

До участі у конкурсі запрошуються НУО Одеської, Запорізької, Тернопільської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Луганської, Волинської, Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Житомирської, Сумської, Київської, Рівненської, Миколаївскої, Хмельницької, Закарпатської областей.

Для участі у конкурсі заявнику необхідно надати інформацію, яка підтвердить, що організація-заявник має:

достатньо ресурсів, щоб забезпечити технічні, інформаційні (в тому числі й проведення прес-конференцій) та інші умови показу фільмів та проведення правоосвітніх заходів Мандрівного фестивалю Docudays UA у своєму регіоні;
має досвід проведення масових заходів;
не є сателітом будь-якої політичної партії;
готова взяти на себе зобов’язання по дотриманню авторських прав при використанні доручених на час фестивалю фільмів, що засвідчує в спеціальній угоді.

Вітаються листи підтримки від організацій-членів УГСПЛ та теперішніх регіональних партнерів Docudays UA.

З більш детальною інформацією про Мандрівний фестиваль та партнерство з Docudays UA просимо ознайомитися у Регламенті Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

За результатами конкурсу Оргкомітет фестивалю запросить до співпраці з Docudays UA 18 НУО-переможців, лідери яких пройдуть навчання наприкінці вересня під час 3-денного семінару для регіональгих партнерів фестивалю «Організація та проведення Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA - 2013». Програма семінару включає майстер-клас: «Як створити кіноклуб Docudays UA та організувати Мандрівний кінофестиваль про права людини».

Просимо подати заявки до 16.00 12 вересня 2013 р. на електронні адреси голови Оргкомітету Docudays UA Світлани Смаль Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , членів Оргкомітету Алли Тютюнник Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Геннадія Кофмана Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

У темі листа потрібно позначити «Пропозиція на конкурс партнерства з Docudays UA».

Переможцями стануть претенденти, які продемонструють спроможність залучити найширшу аудиторію глядачів та учасників освітніх і правоосвітніх заходів, організувати покази та обговорення фільмів у шкільних, студентських та молодіжних аудиторіях.

Переможці конкурсу будуть визначені до 15 вересня 2013 року.

Деталі тут.Організаційний комітет Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA оголошує конкурс для громадських організацій України на право стати регіональним партнером Міжнародного фестивалю Docudays UA, долучитися до мережі партнерів фестивалю та створити кіноклуб Docudays UA у своєму місті.

має досвід проведення масових заходів;
не є сателітом будь-якої політичної партії;

Переможці конкурсу будуть визначені до 15 вересня 2013 року.

Деталі тут.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)