Міжнародний літературний конкурс у Бердичеві

Міжнародний літературний конкурс ім. В. Гроссмана "У місті Бердичеві” проходитеме з 10 червня до 1 вересня 2013 року .

На Літературний конкурс "У місті Бердичеві” приймаються твори малої прозової форми (оповідання, новела):
· тематично пов’язані з містом Бердичів;
· написані українською або російською мовами;
· обсягом до 15 тис. знаків.

На конкурс слід подавати тільки оригінальні твори, які раніше не друкувались та не оприлюднювались, та права на які не передані іншим особам.
Подаючи твір на конкурс, автор тим самим дає право оргкомітету використовувати їх для опублікування на офіційному сайті конкурсу та в друкованих виданнях після 29 листопада 2013 року.

Тексти, що містять надмірну кількість орфографічних та граматичних помилок, до участі у конкурсі допущені не будуть.

Твори, подані на конкурс, обов’язково повинні мати заголовок. Також автор обов’язково має повідомити про себе таку інформацію:

1. Справжні прізвище, ім’я, по батькові та творчий псевдонім (якщо такий є);
2. Дата народження;
3. Контактний телефон;
4. Електронну адресу;
5. Коротко про себе (у довільній формі).

Вік учасників конкурсу необмежений.

Переможців конкурсу очікують цінні призи.

Тексти потрібно надсилати в електронному вигляді у форматі .doc на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з 10 червня до 1 вересня 2013 року включно. Підсумки конкурсу будуть оголошені 29 листопада 2013 року.

Члени журі:

Михайло Пасічник - голова Житомирської обласної організації НСПУ, поет;
Полюга Михайло - член НСПУ, прозаїк, поет;
Бабійчук Тамара - кандидат педагогічних наук;
Кущук Тетяна - провідний методист Бердичівської міської бібліотеки;
Дворська Наталія - викладач російської мови та світової літератури;
Доманський Олександр - редактор газети "Ріо Бердичів";
Миронюк Володимир - член БМГО "Бердичівська фотографічна фундація";
Балюк Юрій - голова БМРГО "Добра справа", голова журі конкурсу.

Джерело : Бердичівська міськрайонна громадська організація «Добра справа»

Автор : БМРГО "Добра справа"

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)