Конкурс постдоків в університеті Бремена (Німеччина)

Університет Бремена (Universität Bremen, Німеччина) повідомляє про конкурс постдокторських грантів (стипендій) для молодих спеціалістів зі ступенем у природничих, інженерних, гуманітарних та соціальних дисциплінах.

В університеті передбачені два варіанти постдокторських стипендій:

Дворічна програма для молодих спеціалістів, які знаходяться на старті кар'єри (Early Career Postdoctoral Positions)
Чотирирічна програма для спеціалістів зі стажем роботи від одного до чотирьох років після захисту дисертації (Independent Postdoctoral Positions).

Учасниками першої програми можуть бути спеціалісти, які планують захист дисертації у найближчі півроку або отримали ступінь не більше року тому назад.

Якщо у претендента були перерви в академічній кар'єрі після захисту дисертації, пов'язані із сімейними обставинами (догляд за дитиною, рідним і т.д.), то ці факти можуть бути прийняті до уваги за наявності документального підтвердження.

Учасники першої програми протягом двох років отримують щомісячно виплати, які відповідають 13-му розряду ЕТС Німеччини (пояснення можна знайти тут). Надається також додаткова виплата в розмірі до €10,000 за рік - витрати на публікацію, поїздку на конференції та ін. Для учасників другої програми щомісячні виплати відповідають 13/14 розряду ЕТС, фінансування триває 4 роки; додаткові виплати також складають €10,000 за рік.

Претендентам на участь у програмі слід звернути увагу на те, що для попереднього відбору комісія як правило просить надати контактну інформацію п'яти вчених, які можуть дати рекомендації учаснику конкурсу.

Заявки на участь в програмі приймаються до 1 вересня 2013 року.

Університет притримується політики рівних гендерних можливостей, половина вакансій у програмах надається жінкам.

Переклад - www.rsci.ru.

Джерело : www.labprice.ua

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)