П’ятьом жителям Харківщини присвоєно звання Почесного громадянина

Сьогодні у ході засідання VII сесії VIII скликання депутати ухвалили рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» видатним жителям регіону.

Згідно з документом вирішено присвоїти звання «Почесний громадянин Харківської області»:

БАКІРОВУ Вілю Савбановичу, ректору Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (1998-2021рр.), академіку Національної академії наук України, члену-кореспонденту Національної академії педагогічних наук України, доктору соціологічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, Почесному громадянину міста Харкова;

НЕМИКІНІЙ Людмилі Петрівні, депутату Харківської обласної ради 4-х скликань (V, VI, VII, VIII), голові постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету 4-х скликань (V, VI, VII, VIII);

ПАНОВУ Миколі Івановичу, завідуючому кафедрою кримінального права № 2 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктору юридичних наук, професору, академіку Національної академії правових наук України;

ХІНЕВИЧУ Анатолію Петровичу, голові Харківської обласної організації ветеранів України;

ЧЕРНОВУ Сергію Івановичу, депутату Харківської обласної ради 4-х скликань (V, VI, VII, VIII), голові Харківської обласної ради 3-х скликань (V, VI, VII), доктору наук з державного управління, професору.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...