Куп’янська міська рада підписала Угоду про співпрацю з Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

22 вересня 2021 року Куп’янська міська рада підписала Угоду про співпрацю з Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Дана співпраця дозволить організувати різноманітні курси для мешканців громади. Для вчителів, літніх людей, осіб з інвалідністю, колишніх АТОвців – навчання цифровій грамотності, а для працівників кол-центрів комунальних установ – курс покращення комунікаційних навичок.

Наразі 35 учителів Куп’янщини вже опанували освітні онлайн-інструменти на курсі, організованому ХЦПТО ДСЗ. Керівник громади, Геннадій Мацегора зацікавився проєктом Харківська обласна служба зайнятості з навчання голів вуличних комітетів та профконсультантів.

Акцентував увагу на перевагах створення швейних класів у межах проєкту «Підтримка економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні. SEW Ukraine». У Куп'янський міськрайцентр зайнятості облаштують навчальний клас, де будуть розміщені 4 швацькі машинки. Це допоможе жінкам, які будуть навчатися швацькій справі, у подальшому працевлаштуватись або відкрити бізнес за матеріальної підтримки проєкту.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...