Микола Тітов, перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації взяв участь у нараді

Сьогодні, 20 вересня, відбулася нарада під головуванням заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Черняка

з питання забезпечення виконання Указу Президента України від 07.06.2021 №228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» інвентаризації лісових ресурсів, що знаходяться на території територіальних громад, та виявлення самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок в Харківській області.

Були присутні на нараді, представники: Департаменту захисту довкілля та природокористування та Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації; Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства; постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, охорони довкілля, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків; Головного управління Держгеокадастру у Харківській області; органів місцевого самоврядування.

Присутні обговорили питання інвентаризації лісових ресурсів,  виявлення самозаліснених та придатних для створення лісів земельних ділянок в Харківській області, а також про необхідність розробки та затвердження обласної Програми "Масштабне заліснення Харківської області". 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...