2 вересня управлінцям розкажуть про нові терміни громадського обговорення для перепрофілювання, реорганізації та ліквідації шкіл

2 вересня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Нові терміни громадського обговорення для перепрофілювання, реорганізації та ліквідації шкіл”.

У серпні 2021 року набув чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти”. Під час вебінару управлінцям докладно розкажуть про нововведення Закону, а саме – нові терміни громадського обговорення для перепрофілювання, реорганізації та ліквідації шкіл.

Дата і час: 2 вересня 2021 року, 14:00.

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://form.jotform.com/212422563682353

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу.

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація".

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...