«Кроки для старост 2021»: Старостам громад розкажуть, як працювати в умовах розширених повноважень

Програма «U-Lead з Європою» у вересні проведе безкоштовний навчальний курс «Кроки для старост 2021». Курс проходитиме онлайн й допоможе старостам громад ефективніше виконувати повноваження, передбачені оновленим законодавством. 

Курс передбачає:

  • Аналіз законодавства для ефективної роботи старост.
  • Робота в міні групах над вирішенням практичних кейсів.
  • Онлайн-візити до успішних старостинських округів.
  • Нетворкінг та співпраця з колегами-старостами зі всієї України.

Коли починається навчання і скільки триватиме?

Програма триватиме сім тижнів, починаючи з 27 вересня 2021 року.

Як взяти участь?

  1. Завантажте анкету за посиланням: https://bit.ly/37ofJ4V
  2. Заповніть та надішліть її на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (в темі повідомлення вкажіть назву вашої громади та область)

Дедлайн подачі заявок: 27 серпня 2021 року, 18:00.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост». Закон розширює повноваження старост, а також врегульовує порядок створення старостинських округів, затвердження радою громади положень про старосту, суміщення посади старости тощо.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...