Співчуття. Пішов з життя Олег Шаповалов

Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області висловлює щирі співчуття у зв’язку зі передчасною смертю Шаповалова Олега Володимировича,

голови Харківської обласної ради ІV скликання, депутата Харківської обласної ради ІV, V та VI скликань, генерального директора ВАТ «Харківська ТЕЦ-5» (2009 – 2010 рр), Президента федерації парашутного спорту України, рекордсмена світу з парашутного спорту.

У цю скорботну мить ми поділяємо гіркоту втрати разом із рідними, близькими та колегами Олега Володимировича, який залишив про себе світлі спогади та щиру повагу у всіх, кому пощастило працювати та спілкуватися з ним.

Олег Володимирович зробив визначний внесок у розвиток регіону. Як професіонал вищого рівня, мудрий керівник, енергійний громадській діяч, ентузіаст спортивного руху, чесна та порядна людина Олег Володимирович справедливо користувався беззаперечним авторитетом та великою повагою.

Невимовна скорбота й глибокий сум у наших серцях. Світла і вічна пам’ять!

Перший віце-президент,

Виконавча дирекція Асоціації

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...