Центр розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС)

Метою роботи ЦРМС є сприяння органам місцевого самоврядування та територіальним громадам щодо сталого розвитку регіону у рамках діючого законодавства та цього Положення.

Завданнями роботи ЦРМС є координація роботи територіальних громад щодо залучення міжнародних та з інших джерел технічних ресурсів, проведення інформаційної роботи серед громад Харківської області та надання методичної підтримки у реалізації проектів та програм органам місцевого самоврядування області – членам Асоціації та представникам територіальних громад області.

Установчі документи:

Керівництво Центру:

Керівник Центру: Немикіна Людмила Петрівна,

віце-президент Асоціації, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету, тел. (057) 700-05-54.

Про роботу Центру:

Програми, конкурси, гранти.

(у даному розділі збирається інформація про проекти з України та інших держав світу).

Заявки про участь у програмах, конкурсах грантах:

(у даному розділі збирається інформація про заявки на участь у проектах).

Адреса Центру: 61022, м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 1 під., 2 пов., Тел./факс: (057) 705-01-69.

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;