Центр розвитку громад

Основною метою роботи Центру є надання методичної, правової та практичної допомоги представникам територіальних громад області щодо участі у різноманітних (як обласних, так і всеукраїнських і міжнародних) проектах, програмах, конкурсах та грантах тощо.

Центр розміщується за адресою у Харкові: майдан Свободи, 5, Держпром, 1 під’їзд. Телефон (057) 705-01-69.

Керівник Центру: Немикіна Людмила Петрівна, віце-президент Асоціації, голова бюджетної комісії Харківської обласної ради.
Координатор Центру: Пронькіна Галина Степанівна.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад