Футбольний матч між депутатами і журналістами завершився бойовою нічиєю

Сьогодні в Харкові у Школі вищої спортивної майстерності відбувся товариський матч з міні-футболу між командою депутатів місцевих рад та командою журналістів регіону.

«Сьогоднішня акція, яка відбувається напередодні Міжнародного Олімпійського дня, є втіленням ініціативи Президента України Віктора Януковича пропаганди фізичної культури і здорового способу життя. Дуже добре, що депутати можуть продемонструвати, що вони спроможні не тільки говорити з трибуни, як і журналісти – готувати гострі матеріали, а перебувають у добрій фізичній формі і своїм прикладом показують як треба організовувати дозвілля»,- сказав депутат Харківської обласної ради перший віце-президент - Виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов на початку змагань.

В запеклій боротьбі перевага більшу частину ігрового часу була на боці місцевого самоврядування, але на останніх хвилинах «акулам пера» вдалося зрівняти рахунок – 5:5.