Первомайська районна рада

Головна Довідник

64107  м. Первомайський, вул. Леніна,16. Тел. факс: (0-248) 3-24-22, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 07 червня 2007 року.

У СЕЛІ ВЕСЕЛЕ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ З’ЯВИВСЯ ГАЗ

У суботу, 8 червня, у с. Веселе Первомайського району відбулись урочистості з нагоди газифікації села. У заході взяли участь перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, народний депутат України Дмитро Добкін, голова Первомайської райдержадміністрації Віктор Намчук.

«Я щиро вітаю усіх жителів села з цією знаменною для усіх подією. Ви чекали понад 20 років. Ми усі разом зробили все можливе, щоб сьогодні у ваших оселях було тепло та затишно», - сказала Олена Олешко.

Представники громади виступили зі словами вдячності на адресу обласного керівництва.

Газифікація села Веселе виконана за рахунок коштів НАК «Нафтогаз України». На заплановані роботи з газифікації у рамках угоди облдержадміністрації та НАК «Нафтогаз України» було виділено понад 1 млн. грн.

Новини Первомайського району

П'ятниця, 09 вересня 2016 22:05
Напередодні нового навчального року три учбові заклади району отримали нові покрівлі.   26 серпня в селах Закутнівка та Киселі, а також в селищі Біляївка
Субота, 15 червня 2013 18:01