Коломацька районна рада

Головна Довідник

63100, смт Коломак, вул. Кірова,10. Тел. факс: (0-266) 5-64-73 (громадська приймальня), E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

У КОЛОМАКУ ВІДСВЯТКУВАЛИ 20-РІЧЧЯ СТВОРЕННЯ РАЙОНУ

На центральній площі Коломака, щоб відсвяткувати 20-ліття утворення Коломацького району, зібрались представники усіх територіальних громад. Зі святом земляків привітали голова райради Оксана Усань, голова райдержадміністрації Володимир Кужель, народний депутат України Олександр Біловол.

Під час свята було презентовано виставку виробів місцевих народних умільців - вишивки, картини, плетені речі, різнобарв’я дитячих поробок, рушники тощо. Силами самодіяльних артистів, учнів навчально-виховних закладів, дитячої музичної школи, районного будинку культури був організований святковий концерт.

Завершилось гуляння яскравим феєрверком.

Новини Коломацького району

Середа, 22 травня 2013 17:57
Середа, 08 травня 2013 12:30
В квітні 2013 року проведене пленарне засідання сесії Коломацької районної ради – 04 квітня. На сесії районної ради розглянуті питання щодо фінансування районних