Коломацька районна рада

Головна Довідник

63100, смт Коломак, вул. Кірова,10. Тел. факс: (0-266) 5-64-73 (громадська приймальня), E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Інформація щодо діяльності органів місцевого самоврядування Коломацького району та основні події які відбулися протягом квітня 2013 року

На сесії районної ради розглянуті питання щодо фінансування районних програм:

- Програма оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році;
- Програма розвитку земельних відносин у Коломацькому районі у 2013-2015 роках;
- Програма розвитку культури Коломацького району у 2013 році;
- Програма організаційного забезпечення ведення Єдиної інформаційно-аналітичної системи “Діти” в Коломацькому районі у 2013-2015 роках.

Внесені зміни до районної Програми економічного і соціального розвитку Коломацького району на 2013 рік та внесені зміни до рішення районної ради від 21 грудня 2012 року “Про районний бюджет на 2013 рік”.

В рамках акції “За чисте довкілля” проведені суботники у всіх населених пунктах району з прибирання територій населених пунктів, висадженні дерев, приведені в належний стан братські могили та пам’ятники загиблим воїнам.

Випадків вибуття або обрання депутатів місцевих рад, створення фракцій, змін у керівництві рад всіх рівнів у квітні 2013 року не було.

Проведені заходи з вшанування жертв Чорнобиля та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Проводилась активна робота по підготовці до відзначення в травні 2013 року 20 –річчя утворення Коломацького району.

Новини Коломацького району

Середа, 22 травня 2013 17:57
На центральній площі Коломака, щоб відсвяткувати 20-ліття утворення Коломацького району, зібрались представники усіх територіальних громад. Зі святом земляків
Середа, 08 травня 2013 12:30