БЛИЗЬКО 2 ТИСЯЧ БОРІВЧАН ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!»

Всього близько 2 тисяч борівчан взяли участь в екологічній акції «Зробимо Україну чистою!», яка відбулась 20 квітня за координацією голови районної ради Євгена Жука. Також у наведенні ладу на території Борівського району взяли участь депутати облради Сергій Федченко, Сергій Кадацький, народний депутат України Віктор Остапчук, Герой України Анатолій Криворучко, керівники району, які очолювали райраду та райдержадміністрацію у минулі роки.

В результаті акції на території Борівського району було зібрано і вивезено на сміттєзвалище понад тисячу мішків сміття, висаджено близько 300 дерев, приведено в порядок не лише вулиці селища Борова і сіл району, а й узбіччя автомобільних доріг, цвинтарі, парки, стадіони, зелені насадження вздовж доріг, прибережні території водних джерел, пам’ятники загиблим воїнам, братські могили тощо.