СЬОГОДНІ - 90-ТА РІЧНИЦЯ УТВОРЕННЯ ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ

Дорогі друзі!

Щиро вітаю з нагоди 90-ї річниці утворення Чугуївського району!

Історія Чугуївської землі поєднує славне минуле і гідне сьогодення. Сучасна Чугуївщина має унікальний економічний та культурний потенціал, який відкриває перспективи залучення інвестицій, розвитку промислових та сільськогосподарських підприємств, приватного бізнесу, туристичної галузі, відродження соціальної інфраструктури та самобутньої культурної спадщини.

Переконаний, що жителям цього мальовничого куточку Слобожанщини під силу зробити все для того, щоб він став ще кращим і комфортнішим. Тож, нехай зростає та процвітає Чугуївський район, а щастя, любов і достаток живуть у кожному населеному пункті, кожному домі, кожній родині, об’єднуючи всіх жителів у згуртовану і небайдужу громаду. Зі святом!

Голова Харківської обласної ради С. Чернов