Секції Асоціації

Секції Асоціації – це робочий орган, який створюється з метою забезпечення виконання завдань Асоціації по окремих напрямках та в окремих сферах діяльності.

До складу секцій  входять представники членів Асоціації, що мають практичний досвід роботи у відповідних сферах діяльності і працюють в органах місцевого самоврядування.

З метою підвищення диференціації роботи Асоціації з радами різного рівня - членами Асоціації, 27 травня 2011 року рішенням Правління було утворено три секції.

Секція районних рад

Керівник:

Глянь Леонід Данилович

віце-президент Асоціації, голова Зачепилівської районної ради.

Секція міських рад і селищних рад, селищ які є районними центрами

Керівник:

Мінаєва Галина Миколаївна

віце-президент Асоціації, Чугуївський міський голова.

Секція сільських та селищних рад

Керівник (не обрано)

Секції беруть активну участь у роботі Асоціації, формують групи для участі у конференціях, готують питання для розгляду на Загальних зборах, беруть участь у формуванні планів роботи та багато іншого.

Детальніше про роботу секцій читайте у розділах новин та останніх подій Асоціації.

Положення про секції

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад