Символіка Асоціації

Символікою Асоціації є її емблема та прапор

Емблема Асоціації має форму кола, що символізує єдність територіальних громад Харківщини та їх прагнення до досягнення загальних цілей.

У центрі кола знаходиться символічна мапа Харківської області синього кольору, на якій виділено адміністративні одиниці (райони) та рік її утворення (2007).

У горі, в центральній частині емблеми, розташовано Герб Харківської області.

Із зовнішніх сторін кола у верхній частині малиновим кольором розташовано повна назва Асоціації, а в нижній частині – темно-синім кольором назву області.

Прапор Асоціації:

Дивиться також:

Скачати емблему    Скачати Положення про символіку

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад