Виконавча дирекція

Для забезпечення поточної діяльності Асоціації працює Виконавча дирекція, яку очолює виконавчий директор.

Виконавча дирекція здійснює роботу з обробки кореспонденції, готує запити та відповіді, готує питання для розгляду на Загальних зборах Асоціації та здійснює організаційне забезпечення їх проведення.

Виконавча дирекція забезпечує ведення документації – підготовку проектів рішень, розпоряджень, фахівці дирекції ведуть протоколи нарад.

Через виконавчу дирекцію здійснюється взаємодія між членами Асоціації, їх інформаційне та методичне забезпечення. Фахівці дирекції надають юридичну та іншу інформаційну допомогу членам Асоціації.

Склад виконавчої дирекції:

Тітов Микола Ілліч – Перший віце-президент – виконавчий директор;

Азізян Сергій В’ячеславович – заступник виконавчого директора;

Бондар Наталія Петрівна – головний бухгалтер виконавчої дирекції;

Пронькіна Галина Степанівна - координатор Центру розвитку громад, радник президента Асоціації з фінансових питань;

Бібік Наталя Валеріївна - Координатор Центру розвитку громад Асоціації;

Штрикун Ольга Олександрівна - секретар виконавчої дирекції.