Затверджено бюджет Дергачівщини на 2013 рік

Депутати Дергачівської районної ради під час пленарного засідання сесії ухвалили бюджет району на наступний рік.

Зокрема, видатки на галузь «Освіта» обраховані в сумі 85 млн 748 тис грн., що на 9,5 % більше такого показника у 2012 році. По галузі «Соціальний захист та соціальне забезпечення» (без врахування трансфертів) затверджені кошти у сумі 2 млн. 160 тис. грн. На галузь «Фізична культура і спорт» передбачені видатки в сумі 1 млн. 192 тис.грн. На культуру і мистецтво передбачено 15 млн. 228 тис.грн., що на 929,8 тис.грн. або 6,5 % більше від показників 2012 року.

Крім того, депутати райради внесли зміни до бюджету поточного року, затвердили низку районних програм та розглянули питання комунальної власності.