Підсумки районного огляду – конкурсу «Естафета культури» та фестивалю театрального мистецтва «Дергачівська театральна весна – 2012»

16 грудня 2012 року в Дергачівському районному Будинку культури були підведені підсумки районного огляду – конкурсу «Естафета культури» та фестивалю театрального мистецтва «Дергачівська театральна весна – 2012».

На заході були присутні заступник голови Дергачівської районної ради В.В.Желтобрюх, голова Дергачівської райдержадміністрації В.В.Алексейчук, заступник голови райдержадміністрації Т.В.Малиніна.

Цього року переможцем «Естафети культури» було визнано Вільшанський селищний Будинок культури.

Переможцями фестивалю «Дергачівська театральна весна» було визнано такі творчі колективи:
І місце посіли колективи «Криниця» Токарівського сільського клубу та «Любава» Слатинського селищного клубу;
ІІ місце здобув творчий колектив «Вечорниці» Мануїлівського сільського клубу;
ІІІ місце було присвоєно колективу «Веселка» Протопопівського сільського клубу.
А ГРАН-ПРІ фестивалю «Дергачівська театральна весна» здобув колектив «Козачолопанські перлини» Козачолопанського селищного клубу.
Успішну роботу аматорського колективу високо оцінила Харківська обласна атестаційна комісія та присвоїла колективу звання «Народний».
Широке дійство цього дня відбувалося і у фойє районного Будинку культури, де були представлені виставки майстрів декоративного та образотворчого мистецтва.