Чугуївський район визнано кращим за підсумками роботи в аграрному секторі

Під час урочистостей з нагоди Дня працівників сільського господарства голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та голова облдержадміністрації Михайло Добкін відзначили п’ять районів, визнаних кращими за підсумками роботи в аграрному секторі впродовж 2012 року.

Результати роботи районів у цьому році оцінювались за п’ятнадцятьма інтегрованими показниками, які охоплюють весь спектр діяльності сільськогосподарського виробництва.

За підсумками рейтингових показників перше місце отримав Чугуївський район, приз – автомобіль. Також кращими визнано Куп’янський район (2 місце), Вовчанський район (3 місце), Великобурлуцький район (4 місце), Дворічанський район (5 місце). Переможці нагороджені дипломами та сертифікатами на отримання комп’ютерів та офісної техніки.