Внесені зміни до бюджету Чугуївського району Харківської області

27 листопада відбулось пленарне засідання ХХІХ сесії Чугуївської районної ради VI скликання, під час якого депутати розглянули більше 30 питань порядку денного, у тому числі внесення змін до місцевого бюджету.

За рахунок субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги на дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, спрямовано 126,6 тис. грн., на виплату державної допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, дітям інвалідам - 1млн.190 тис. грн., на часткове відшкодування вартості лікарських засобів - 60,3 тис. грн.

Крім того, 99,4 тис. грн. виділено селищним радам району на розробку схем теплопостачання у розмірі, 320 тис.грн. - на забезпечення закладів освіти продуктами харчування.

Також депутати районної ради ухвалили зміни до Програми соціального захисту населення, Програму забезпечення утримання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району.