В Старогнилицькій загальноосвітній школі Чугуївського району проведений капітальний ремонт

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в ході робочої поїздки до Чугуївського району оглянув Старогнилицьку загальноосвітню школу.

Як повідомила директор школи Алла Волкова, у 2014 році школі виповниться 40 років. За весь час існування капітальний ремонт в школі не проводився. Цього року за рахунок бюджетних коштів та допомоги спонсорів у школі обладнана нова котельня на твердому паливі, повністю замінена покрівля, встановлені нові вікна та обладнана нова електропроводка.

Голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко зазначив, що подібними котельнями будуть обладнані всі 23 школи району, що дозволить економити близько 3 млн грн на рік.