МАЙЖЕ 1,4 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ДЕПУТАТИ ДЕРГАЧІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СПРЯМУВАЛИ НА ГАЛУЗЬ ОСВІТИ

9 жовтня 2012

Сьогодні відбулося пленарне засідання позачергової ХХV сесії Дергачівської районної ради VІ скликання. На порядку денному - розгляд семи питань.

Депутати, зокрема, внесли зміни до районного бюджету. Рішеннями сесій Солоницівської селищної та Русько-Лозівської сільської рад районному бюджету було передбачено субвенції на виконання заходів районних програм у сумі 300,0 тис.грн. та 129,0 тис.грн. відповідно.

За рахунок зазначених субвенцій, додатково отриманих доходів станом на 01.10.2012 року та нерозподілених коштів НАК «Нафторгаз України» було запропоновано виділити:
- районному відділу освіти - 1366,3 тис.грн.;
- на фінансову підтримку спортивним організаціям - 267,9 тис.грн.;
- на новорічні подарунки для дітей пільгової категорії – 30,0 тис.грн.

За рахунок загального обсягу асигнувань, виділених на утримання районного будинку культури та проведення культурних заходів в районі у 2012 році, було запропоновано передбачити асигнування на капітальні придбання у сумі 20,0 тис.грн. для районного будинку культури, та спрямувати у вигляді субвенції на придбання обладнання кошти у сумі 3,5 тис.грн. для Подвірського клубу та 88,5 тис.грн. для Вільшанського будинку культури.

Передбачено також кошти Дергачівській центральній районній лікарні: на проведення ремонтних робіт у сумі 220,0 тис.грн. та на придбання глибинного насосу 8,0 тис.грн.

Депутати також затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців; призначили директора комунального підприємства «Соціальна аптека Дергачівської районної ради», що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району Харківської області; надали дозвіл комунальному підприємству «Муніципальна компанія поводження з відходами» Харківської міської ради на розроблення детального плану території існуючого полігону твердих побутових відходів на території Дергачівської міської ради Харківської області, за межами населеного пункту, для розміщення комплексу з переробки твердих побутових відходів.