В селищі Вільшани Дергачівського району відбулося відкриття Будинку культури

Наприкінці вересня в селищі Вільшани Дергачівського району Харківської області відбулося урочисте відкриття Будинку культури після капітального ремонту та реконструкції.

У заході взяли участь голова Харківської ОДА Михайло Добкін, перший заступник голови обласної ради Олена Олешко, голова Дергачівської райдержадміністрації Віталій Алексейчук та інші почесні гості.

На сьогодні, коли йде мова про капітальний або поточний ремонт закладу культури, то у першу чергу передбачається створення мінімально задовільних умов для реалізації творчого потенціалу населення.

Вільшанський СБК на цей час є прикладом виходу на якісно новий рівень матеріально-техничного стану сільського будинку культури, який стирає грань між сільським закладом та сучасним закладом обласного мегаполіса.

Нині рівень матеріально-технічної бази оновленого Будинку культури відповідає всім сучасним стандартам як по рівню ремонту, так і по технічному забезпеченню.

На час проведення капітального ремонту 2011-2012 рр. робота закладу не зупинялась, а продовжувалась на базі селищної ради та школи.