Із сесії районної ради 16.08.12

16 серпня 2012 року відбулася ХХІІ сесія районної ради УІ скликання.

На сесії було внесено зміни до Комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери Борівського району на 2009-2013 роки, затвердженої рішенням ХХVІІ сесії районної ради V скликання від 26 лютого 2009 року, до рішення ХУ сесії районної ради УІ скликання від 29 грудня 2011 року „Про районний бюджет на 2012 рік”.

Надано згоду на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у спільну власність територіальних громад сіл, селища Борівського району цілісного майнового комплексу комунального підприємства охорони здоров’я „Центральна районна аптека №126”. Створено комісію з питань розгляду та реалізації інвестиційного проекту будівництва птахофабрики неповного циклу на території Борівського району Харківської області в рамках Закону України «Про державно-приватне партнерство». Затверджено Програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Борівського району на 2012-2015 роки.

Прокурор Борівського району Андрій Коробов доповів про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури на території Борівського району.

Також сесія районної ради вирішила направити депутатський запит депутата районної ради Ірини Грицун до директора газопромислового управління „Шебелинкагазвидобування” Фесенка Ю.Л.