На Ресурсному центрі почався збір та обговорення пропозицій до розмежування повноважень

На сторінці Ресурсного центру, що входить до структури УАРОР, розпочався збір та обговорення пропозицій до розмежування повноважень між органами місцевого самоврядування та державної влади.

Ініціатива розпочата за результатами засідання  Круглого столу «Моделювання спроможного районного рівня: набутий досвід та перспективи», де учасники неодноразово наголосили на значимості цього питання.

Перейти на сторінку обговорень можна натиснувши СЮДИ.

Нагадаємо, що відповідно до Плану Уряду щодо впровадження нового етапу децентралізації, розмежування повноважень є одним з пріоритетних пунктів документу.

У свою чергу, Президент УАРОР Сергій Чернов зазначив, що Асоціація готова очолити таку роботу, оскільки найбільшої конкретизації повноважень вимагає якраз районний та обласний рівень місцевих представництв.