Програма місцевого системного розвитку оголошує відеоконкурс

Переможці отримають нагороди у вигляді сертифікатів для участі в медіа-школі в Києві, де професіонали з українського та міжнародного медіа-бізнесу, зірки та урядовці поділяться своїм досвідом або зможуть взяти участь у майстер-класі по роботі з відео, який проведе відома відеопродакшн студія Києва.

"Молодь — не ресурс, а найцінніший капітал, які навчальні установи розвивають. Ми прагнемо аби молоді люди, використовуючи сучасні технології, представили свою громаду та ідеї щодо її розвитку", - зазначають організатори.

Відео конкурс «Чи знаєш ти свою громаду» та «Найкраща ідея економічного розвитку громади» зосереджується на трьох категоріях: 1) #ЗемляМоя; 2)#ВідкрийМоюГромаду; 3) #РесурсиГромади та триватиме до 31 березня 2019 року.

Переможці конкурсу, які найкраще зможуть представити свою громаду та ідеї щодо її розвитку, отримають призи від Проекту USAID «Агросільрозвиток». Всі матеріали переможців, подані на конкурс, можуть відображатися в майбутніх цифрових та друкованих матеріалах проекту та його партнерів. Передбачається, що експертне журі обиратиме переможців у кожній категорії.

У категорії 1 та 2 можуть брати участь випускники старших класів закладів середньої освіти віком від 16 років з 79 громад-партнерів Програми місцевого системного розвитку.

У категорії 3 можуть брати участь представники 79 громад-партнерів Програми місцевого системного розвитку віком від 16 до 25 років.

Графік конкурсу

Початок подання заявок – 7 лютого 2019 року
Завершення подання заявок –31 березня 2019 року
Початок онлайн-голосування за “Премію глядацьких симпатій” – 1 травня 2019 року