У Києві відбудеться презентація інтернет-платформи «Біржа праці ОТГ»

28 лютого об 11.00 у Києві відбудеться презентація інтернет-платформи «Біржа праці ОТГ», яка є частиною проекту «Створення Біржі праці для об'єднаних територіальних громад в Україні», фінансованого Посольством Великої Британії в Україні.

Участь у заході візьмуть:

• Представники Посольства Великої Британії в Україні
  • Представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування;
  • Бізнес-асоціації;
  • Експерти-консультанти, які працюють в громадах;
  • Представники Державної служби зайнятості України;
  • Представники Національних Міністерств – регіональної політики, соціальної політики, освіти та науки;
  • Представники донорських проектів;
  • Громадські організації, які працюють в ОТГ та з ОТГ;
  • ЗМІ

Адреса заходу: конференц-центр MAINHALL (вул. Володимирська, 49 А, м. Київ)

Початок реєстрації: 10.30

Початок презентації: 11.00