5 березня - Початок нового партнерства: конференція Програми U-LEAD та церемонія підписання Меморандумів

Понад 400 лідерів громад та фахівців сфери з надання адмінпослуг, включно з очільниками 210 громад-партнерів U-LEAD з усієї України, представниками Уряду України та міжнародними партнерами, візьмуть участь у конференції з нагоди фактичного початку реалізації Фази Впровадження Програми "U-LEAD з Європою" з покращення якості надання адміністративних послуг для населення.

Під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами, презентація перших результатів Фази Впровадження та планів створення в Україні до 600 належних високоефективних Центрів надання адміністративних послуг в об'єднаних громадах та малих містах України.

Подія є відкритою для всіх, хто працює в місцевому самоврядуванні або спеціалізується в сфері надання адміністративних послуг:

представників громад за умови, якщо делегат представляє місцеву владу або Центр надання адмінпослуг,
експертів та фахівців сфери надання адміністративних послуг,
представників релевантних громадських організацій.
Реєстрація відкрита до 18:00 1 березня 2019 року.

Детальна інформація, програма заходу та форма реєстрації на сайті conference.ulead.org.ua