Програма «U-LEAD з Європою» запрошує об'єднані громади стати центрами інновацій у 2019 році

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує об'єднані громади з усіх куточків України прийняти у себе один із трьох DeHack-хакатонів з децентралізації в 2019 році.

Ваша об'єднана громада прагне бути на хвилі інновацій, використовувати розумні ІТ-рішення для управління, залучити молодих та інноваційних людей? Тоді до 11 березня 2019 року повідомте організатора заходів про вашу готовність стати громадою, де цього року пройде один з трьох хакатонів з децентралізації.

До вашої громади завітають розробники програмного забезпечення, дизайнери, експерти з розвитку громади та громадські активісти, що мають бажання розробляти IT-рішення для громад.

На хакатонах будуть запропоновані для вирішення такі питання:

• участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні;
  • нові способи контролю підзвітності місцевої влади;
  • вирішення екологічних питань;
  • заохочення ідей громадськості та управління скаргами;
  • підтримка залучення молоді до розвитку громад;
  • підтримка включення людей з особливими потребами в проекти розвитку громад та процес формування політики та прийняття рішень.

Скористайтеся цією можливістю для пошуку та втілення у вашій громаді інноваційних рішень для управніння.

Щоб висловити готовність прийняти захід, необхідно заповнити цю надпросту форму до 11 березня 2019 року.

Якщо маєте додаткові запитання, будь ласка, пишіть організаторам заходів:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Більше інформації про хакатони DeHack 2018 року: www.dehack.today

Джерело