Команда депутатів та працівників облради продовжує спортивні зимові змагання

Якщо ви в цьому році не встигли покататися на лижах чи сноуборді, ще не пізно промайнути з вітерцем з засніжених схилів і для цього не обов'язково їхати на елітні карпатські курорти.

В цьому нас знов переконує по-спортивному азартна команда депутатів та працівників облради на чолі із депутатом, першим віце-президентом – виконавчим директором Асоціації Миколою Тітовим.

Вони демонструють не тільки здатність кататися на ковзанах по дзвінкому льоду, а й борознити на лижах снігові простори.

Скотитися з гори на надувних тюбах – теж весела розвага не тільки для дітей, а й для дорослих.

Такій команді вдається не тільки добре відпочивати, а й прекрасно працювати разом!