Засідання керівників секцій Асоціації

відбулося сьогодні у приміщенні Виконавчої дирекції на виконання доручення Сергія Чернова, президента Асоціації, голови обласної ради, яке було надане під час проведення минулих Загальних зборів Асоціації від 30 січня 2019 року.

Нараду провів перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов.

На порядку денному були розглянуті питання щодо корегування плану роботи Асоціації на 2019 рік.

За пропозицією керівників секцій, Виконавча дирекція опрацює та підготує додаткові заходи (семінари, круглі столи, обмін досвідом тощо) за різними напрямками для заступників керівників місцевих рад, керівників структурних підрозділів за участі експертів, науковців, практиків – фахівців обласної ради, обласної державної адміністрації, Мінрегіонбуду.

Окрім того, учасники зустрічі розглянули інформацію Галини Мінаєвої, Чугуївського міського голови, віце-президента Асоціації, керівника секції міських і селищних рад, селищ, які є районними центрами та Віктора Ковтуна, голови правління Харківської організації Національної спілки художників України, народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка, академіка, професора щодо підготовки до урочистого відзначення 175-річчя від Дня народження Іллі Рєпіна, всесвітньо відомого художника, що народився у м. Чугуїв.

В роботі наради взяли участь працівники виконавчого апарату обласної ради та виконавчої дирекції Асоціації.