Депутати облради демонструють здоровий спосіб життя

Нинішня зима щедра на пишні сніги й підбадьорливі морози та дає чудову можливість показати свої вміння на ковзанці, зміцнити здоров'я і спортивний дух.

Прихильність до здорового способу життя показують нам депутати і працівники апарату Харківської обласної ради. У вихідні дні, у хвилини відпочинку їх можна побачити в центрі міста на ковзанці, деякі приходять сюди із дітьми.

Так, сьогодні команда депутатів та працівників облради на чолі із депутатом, першим віце-президентом – виконавчим директором Асоціації Миколою Тітовим провела «змагання» на міцність духу і кращі вміння кататися на льоді. Незважаючи на різні навички та вміння учасників – як завжди – перемогла дружба!