Микола Тітов побував з робочим візитом у Сахновщинському районі

Депутат обласної ради, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов провів зустріч з головою Сахновщинської районної державної адміністрації Іваном Котулой та головою Сахновщинської районної ради Віталієм Левченко. У ході зустрічі учасники обговорили підсумки виконання міні-проектів обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у 2018 році, заходи щодо реалізації 9 міні-проектів – переможців конкурсу у 2019 році.

У ході візиту Микола Тітов відвідав два освітніх заклади району та навчально-виховний комплекс у с. Сугарівка де привітав дітей, учнів та педагогічний склад з Новим Роком і Різдвом Христовим, вручив комп'ютер школі, а дітлахам передав солодкі подарунки.

В рамках конкурсу обдарованих учнів, який Микола Тітов, як Почесний громадяни області запровадив у районі з 2016 року, відзначив сертифікатами та іменними стипендіями кращих учнів Сугарівської та Сахновщинської школи №2.

Крім того, Микола Тітов від імені голови обласної ради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу привітав голову Сахновщинського районного об'єднання інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» Миколу Мокляка та вручив йому почесну відзнаку Харківської обласної ради «Слобожанська слава».