Микола Ключка – назавжди у наших серцях

Минув рік як від нас пішов колега, депутат обласної ради трьох скликань, Почесний громадянин Харківської області, надійний друг, чуйна, щира, добра людина Микола Олександрович Ключка.

Передчасно пішовши з життя на 63-му році, Микола Олександрович залишив про себе світлу пам'ять. Понад сорок шість років свого трудового шляху він присвятив служінню громаді, самовідданій праці на благо Сахновщини та Слобожанщини.

Усі, кому випало щастя бути знайомим з Миколою Олександровичем, бережуть у своїй душі теплі спогади про цю добропорядну, відверту та чудову людину.

Його життя назавжди залишиться прикладом відданості обраній справі, а добра пам'ять про Миколу Олександровича – в серцях всіх, хто знав і любив цю світлу людину.