ІV Обласний патріотичний форум «Ми діти твої, Україно!»

Захід, присвячений Дню захисника України, відбувся на сцені КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр».

Учасниками заходу стали переможці і лауреати різноманітних дитячих конкурсів.

У фойє театру відкрилася тематична експозиція творчих робіт дітей - учасників цьогорічних конкурсів, оформлено книжкову виставку «Сила нескорених» та презентовано експонати з музею, створеного при Харківській обласній бібліотеці для дітей, котра в цьому році святкує 80-річчя.

«Родзинкою» заходу став показ театралізованої вистави Р. Кіплінга «Мауглі» у виконанні народного художнього колективу дитячого театру «Сорванцы» комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Від імені голови обласної ради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу, депутат облради, Почесний громадянин області, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов привітав учасників форуму та вручив відзнаки обласної ради колективу та працівникам Харківської обласної бібліотеки для дітей.