Спорт, дозвілля

Асоціація постійно працює над створенням умов щодо підвищення працездатності голів місцевих рад та депутатів, сприяє формуванню здорового способу життя, спілкуванню у неформальній обстановці.
З цією метою у 2011 році було створено депутатський спортивний клуб «Білія».

Клуб займається організацією ряду спортивних заходів, турнірів серед депутатів.

Керівництво клубу:

• Президент клубу: Тітов Микола Ілліч (перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, депутат Харківської обласної ради);
  • Перший віце-президент клубу: Бондаренко Михайло Євгенович (депутат Харківської районної ради VI скликання);
  • Віце-президент клубу: Пономарьов Анатолій Петрович (депутат Харківської обласної ради V скликання).
Деякі спортивні заходи, новини:
Фотоархів:
Документи:

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад