У Солоницівській поліклініці відремонтують рентгенологічне відділення та клініко-діагностичну лабораторію

Нещодавно відбулося пленарне засідання позачергової ХVІ сесії Дергачівської районної ради VІІ скликання.

Головним питанням порядку денного було внесення змін до бюджету району.

Зокрема, спрямовано за належністю медичні та освітні субвенції, що були передбачені Дергачівському району рішенням обласної ради від 23.02.2017 року у розмірі 4,76 млн. грн.

Кошти, будуть направлені на організацію відпочинку учасників АТО, відшкодування вартості препаратів інсуліну, санаторно-курортне лікування чорнобильців та інвалідів, зубопротезування інвалідів війни, забезпечення дошкільних закладів сучасним обладнанням, оснащення шкільних кабінетів, ремонт рентгенологічного відділення та клініко-діагностичної лабораторії Солоницівської поліклініки.

Також депутати райради розподілили вільний залишок коштів районного бюджету. Вони передбачили 200 тис. грн. на капремонт Дергачівського ліцею № 2; 100 тис. грн. на придбання шкільного автобусу для Великопроходівського НВК; 230 тис грн. на капремонт свердловини Козачолопанського НВК.

На виконання заходів з оздоровлення дітей в рамках районної програми виділено 200 тис.грн; Полівській сільській раді надано субвенцію на ремонт водогону в с. Південне у розмірі 200 тис.грн; Вільшанська селищна рада отримала субвенцію на проведення робіт з утеплення ДНЗ у 300,0 тис.грн.