Сергій Чернов: Вітаю зі світлим та радісним святом - Різдвом Христовим!

Шановні жителі Харківщини!

Від імені депутатів обласної  ради та від себе особисто тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом – Різдвом Христовим!

Щиро бажаю, щоб це тепле сімейне свято створило настрій року, що ступив на наш поріг, і  хай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в кращий рік. Адже свято Різдва Христового – це символ народження непохитної надії, яка, будучи в серці кожного, обов’язково допоможе у здійсненні усього запланованого, а також заповітних мрій і сподівань.

Від усього серця зичу вам, дорогі  жителі Харківщини, щастя, добробуту і процвітання. Смачної куті - кожному дому, миру й злагоди – нашій державі. Міцного здоров’я, гарного настрою та веселих свят!