У Валківському краєзнавчому музеї презентовано реалізований міні-проект

Нещодавно у  Валківському краєзнавчому музеї відбулися урочистості з нагоди презентації успішно реалізованого міні-проекту «Актуалізація минулого для ідентифікації сучасного (Придбання експозиційного комплексу для Валківського краєзнавчого музею)», - переможця обласного конкурсу «Разом у майбутнє».

З цією подією присутніх щиро вітали представники від Харківської обласної ради та вручили керівнику міні-проекту Сертифікат про його успішне завершення, а також емблему конкурсу. Реалізація міні-проекту загальною вартістю 96.0 тис.грн. (48,0 тис. грн. - кошти обласного бюджету) дозволила спроектувати і обладнати у краєзнавчому музеї унікальний експозиційний комплекс, присвячений історії древніх Валок, згуртувала місцеву громаду у вирішенні питань і проблем місцевого значення.

Встановлений експозиційний комплекс стане не тільки візитівкою району і Слобожанщини, а й використовуватиметься педагогами під час навчально-виховного процесу та вивчення історії і краєзнавства.

А закінчились урочистості змістовною і цікавою екскурсією, яку підготували і провели працівники музею.