На Балаклійщині поклали квіти на знак пам'яті загиблим у роки Другої Світової війни

Відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим у роки Другої Світової війни з нагоди 72-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників.

Вшанувати пам’ять та подвиг воїнів - визволителів прийшли голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету, віце-президент Асоціації Людмила Немикіна, голова районної ради Олександр Літвінов, Балаклійський міський голова Іван Столбовий, представники трудових колективів міста.

Непідвладний часові подвиг переможців, які відстояли свободу і незалежність своєї Вітчизни, очистили рідну землю від фашистської навали. Тож, навіть більше ніж через сім десятиліть, 28 жовтня - це визначна дата в історії країни. Пам’ять війни - це пам’ять серця. Її сувора правда залишається з нами як уособлення мужності, патріотизму, тяжкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на олтар Перемоги найдорожче - життя.