Русько-Лозівський дитячий садок відзначив своє десятиріччя

7 жовтня у Русько-Лозівському навчально-виховному комплексі дитячий садок «Волошка» відзначають свій 10-річний ювілей.

Святкова атмосфера, чудовий концерт, щирі посмішки вихованців нікого з присутніх не залишили байдужими.

Приїхали привітати дитячий садок з ювілеєм депутати обласної ради, сільський голова, завідувачі, під керівництвом яких розвивався навчальний заклад. Також відсвяткувати цю знаменну подію прийшли батьки, бабусі і дідусі малюків.

Звичайно ж, не обійшлося без подарунків. Депутати обласної ради вручили дошкільному закладу музичний центр. Сюрпризом від батьків став святковий торт. Із ювілеєм, рідний дитячий садочку!