Людмила Немикіна привітала вчителів Балаклійщини

У першу неділю жовтня в Україні відзначався День вчителя. Напередодні свята освітян Балаклійського району привітала віце-президент Асоціації, керівник Центру розвитку громад Людмила Немикіна разом з іншими депутатами. Вони завітали до Балаклійських загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 3, 5, 6, станції юних натуралістів, міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Людмила Немикіна відзначила високий професіоналізм і майстерність балаклійських вчителів, які не лише забезпечують належну якість освіти, але й беруть участь і перемагають у конкурсах різних рівнів та вручила цінні подарунки.

Без сумніву освітянську галузь Балаклії, наголосила Людмила Немикіна, можна назвати однією із лідерів, адже десятки педагогів та вихованців дитячих садочків, шкіл, позашкільної освіти – переможці у найрізноманітніших конкурсах та олімпіадах обласного, державного рівнів. Не перший рік школярі міста демонструють високий рівень знань з фахових предметів.

В кожному закладі гостей радо вітала талановита молодь та дарували хто пісню, хто танці, а хто просто словом.