У 8-ми ОСББ Чугуєва буде реалізований проект ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III»

У мерії Чугуєва пройшла урочиста церемонія підписання грантових угод між представниками проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III» та головами восьми ОСББ, які беруть участь в його реалізації.

Звернувшись до керівників муніципалітету і представників ОСББ, координатор проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III» в Харківській області Джеміле Умерова зазначила професіоналізм працівників міськвиконкому і ініціативність громадськості Чугуєва, завдяки спільним зусиллям, яких дві третини коштів проекту, виділених на Харківську область , будуть спрямовані саме до Чугуєва. Пані Умерова також поінформувала присутніх про технічну сторону отримання коштів від грантодавця і порядку звітності за їх використання.

Після підписання документів відбулося урочисте вручення подарунків. Майбутній Асоціації ОСББ Чугуєва від проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III» були презентовані методичні матеріали та оргтехніка.