Відкрито другу табірну зміну в "Олімпії"

В позаміському закладі дитячого оздоровлення та відпочинку «Олімпія» відбулося відкриття другої табірної зміни. Почесними гостями на урочистостях були: голова районної ради Олександр Літвінов, голова районної державної адміністрації Степан Масельський, депутати Харківської обласної ради Людмила Немикіна та Анатолій Русецький.

Гості привітали дітей зі святом, побажали гарного відпочинку і багато яскравих вражень та порадували "олімпійців" цікавими подарунками.

Як повідомила директор табору "Олімпія" Вікторія Козачок, на другій зміні перебувають 320 дітей: з Балаклії та району, декілька постійних відпочивальників з Харкова, Кегечівки і Лозової.

Тривалість зміни – 21 день, а тематика другої табірної зміни «Пікніки в Європі».

«Значну увагу було приділено роботі секцій. Великою популярність користуються «Очумелые ручки», де діти не тільки молодшої вікової категорії, але і старшої, займаються ліпленням, малюванням, квіллінгом. Працюють спортивні секції з волейболу, футболу і настільного тенісу» – сказала Вікторія Козачок.

Завершилося свято концертом, підготовленим вихователями табору та дітьми.